Home » Workouts » Verschillende opties van wol gebruikt voor het breien!

Als je betrokken bent bij het proces van breien of als je het doet als hobby of voor het professionele concept, is het erg belangrijk dat je de juiste soort wol en garen kiest. De Lang Yarns is vrij zachter om aan te raken; je kunt zelfs de opties van kant vinden die meestal grof zijn om aan te raken. Voor het concept van het sportgaren of Scheepjeswol zul je echter zeker de naalden willen gebruiken die voornamelijk maat drie tot vijf hebben. U moet niet altijd op zoek gaan naar de Goedkope Breiwol, aangezien deze u misschien niet het soort finishing touch geeft dat u zoekt of het soort strakheid dat u nodig heeft in uw project.

 

 

Aan de andere kant is het lichte kamgaren, meestal aangeduid als het DK-garen, een relatief dikker soort garen en mogelijk het garen dat verschillende gemeenschappelijke opties heeft. De Borgo De Pazzi is eenvoudig te gebruiken en kan tegelijkertijd ook worden gebruikt voor het hosten van verschillende projecten, van babykleding tot dekens, sjaals en andere. Voor een dergelijke specifieke optie heeft u naaldmaat 5-7 nodig om aan het einde eenvoudigweg de geweldige resultaten te bereiken.

 

Ander is de kamgaren, het veel voorkomende soort breigaren gerelateerd aan Kid Annell breiprojecten dat je zult werken terwijl je al dergelijke soortenvoltooit. Dit soort wol wordt voornamelijk gebruikt bij het breien van truien en dekens en je hebt misschien zelfs de naald 7-9 van de maat naald nodig.

 

De andere beschikbare optie is ook de volumineuze wol. Volumineuze wol is in feite een dikkere soort wol die voornamelijk wordt gebruikt om de dikke truien of ook het vloerkleed te maken. Er zijn verschillende mensen die zelfs worden gebruikt voor dit soort breigaren om de sjaal voor de wintermaanden te voltooien. Met zo’n specifiek soort gewicht heb je echter zeker naalden nodig van 9-11-formaat, die ook dikkere naalden zijn en die je zelfs de grote soort steken bieden.

 

Ten slotte gaat het over zwervend breigaren dat bekend staat als het dikste dat je ook kunt kopen en dat ook wordt gebruikt met de grootste soort naalden die op de markt verkrijgbaar zijn. U kunt ook enkele van de dikke truien breien, zelfs de prachtige designer vloerkleden en dekens met dit soort garen met naalden van maat elf en zelfs meer dan dit.

 

Er zijn verschillende soorten garens, wol en de kleuren beschikbaar en die kunnen worden gebreid door de naalden van verschillende grootte. U moet degene kiezen die geschikt en geschikt is voor uw behoefte en vereiste.

Published at: Recent Health Articleshttp://recenthealtharticles.org

Article Source

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *