Home » Workouts » Parterapi: Hvorfor og hvornår skal du tage det

​Parterapi er sådan en velkendt praksis, at man måske undrer sig over, om den stadig har brug for en introduktion. Efterfulgt som et par har denne terapi til formål at fjerne blokering af en situation, der får os til at lide i de fleste tilfælde.

Men over for en så bred definition er det let at tage fejl af, hvad det præcist indeholder. For at rydde op er det vigtigt at starte med at se på, hvad det ikke er. Såledespar online parterapi børskelnes fra to andre former for praksis, der, selv om det ligner, er forskellige: individuel terapi og ægteskabsrådgivning. Vi må appellere til det, når årsagen til vores ubehag er uafhængig af det forhold, vi har med vores partner.

Fordelene ved parterapi: hvorfor bruge det?

hovedmål ParterapiDanmarks er at genskabe den kommunikation, der er blevet brudt gennem årene eller efter en bestemt begivenhed. Denne mangel på kommunikation kan være fatalt for parret. Faktisk er han ofte i roden af mange konflikter og problemer, såsom misforståelser, uenigheder om bestemte aspekter af livet som et par eller uddannelse af børn eller en afstand, der ender med at blive gravet i parret.

Derfor partnerterapeuten hjælpermed at genindføre dialogen mellem de to partnere og finde en vej mod sund kommunikation. Målet er ikke at vide, hvem der er forkert, og hvem der har ret, ændre den anden helt eller afregne point. Tværtimod er det et spørgsmål om genindlæring at lytte til den anden og forstå ham. Denne vej vil også give os mulighed for at forstå parrets interne problemer.

Det betyder dog ikke, at vellykket pareterapi hjælper med at undgå adskillelse i alle tilfælde. Faktisk er dets mål ikke at redde forholdet for enhver pris. I nogle tilfælde hjælper parterapi partnere med at indse, at de ikke længere er beregnet til hinanden. Terapi hjælper derefter med at undgå hjertesorg og vrede og dermed gøre separationen mere fredelig. Nogle par beslutter også at bruge parParterapi Web hjælper med at undgå adskillelse.

Så hvornår skal du konsultere?

Alle par gennemgår argumenter og flygtige kriser. Men når problemet er dybere, føler vi os dårlige, og vi bebrejder vores partner årsagen til vores lidelse, anbefales det at henvende sig til pareterapi.

Det er dog bedre at appellere til det ved de første tegn på en kommunikationskrise inden for parret og ikke vente til parret begynder at rive op. Faktisk, hvis det mål, som partnerne søger, er overlevelsen af deres forhold og venter på, at konflikten eskalerer, indenstartes ParterapiSilkeborg, vil processen være meget vanskelig, men regelmæssig ParterapiSilkeborg-hjælp i sådanne tilfælde.

Det er også muligt at konsultere, når problemerne stadig er i fare og endnu ikke er realiseret. Dette er for eksempel tilfældet for multikulturelle par, der for nylig er kommet sammen, og som allerede ser potentielle konflikter, eller før et barns ankomst, hvilket kan føre til alvorlige uenigheder i deres uddannelse.

Published at: Recent Health Articleshttp://recenthealtharticles.org

Article Source

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *