Home » General Health » Transformeer uw kamer met aantrekkelijke wanddecoratie

Heeft u ooit een kamer opgemerkt, of het nu een kantoor van iemand is of de woonkamer van een vriend, en merkt u dat u wordt geprezen door eenvoudige muren? Het uiterlijk kan nogal verrassend zijn. De perfecte WanddecoratieRond kan warmte en rijkdom toevoegen aan een bepaalde kamer, waardoor het er uitnodigend en mooi uitziet. Hier krijgt u enkele ideeën over hoe u uw muren perfect kunt aankleden, zodat uw kamers gevuld zijn met persoonlijkheid en kleur.

Als het aankomt op het verfraaien van uw muren met #ba372a;“>#ba372a;“>Wanddecoratie Plexiglas, denk dan nooit dat schilderijen of prints uw enige voorkeur zijn. Nu kunt u gemakkelijk stimulerende metalen Geisha Woman-wandsculpturen, plexiglaskunst, textiel, King Of The Jungle-spiegels en ook wandfonteinen vinden om schoonheid en diepte aan uw kamers te geven.

11.jpg

Stel het thema voor de hele kamer in met een aantrekkelijk wanddecor.

Een kinderkamer is een goed voorbeeld van hoe het kan worden gedaan. Door te beginnen met de Foto Wall, kunt u eenvoudig de basisstijl en sfeer voor een andere kamer bepalen. Kies ervoor om de muren te schilderen met oogverblindende kleuren zoals blauw, rood en geel, en voeg geverfdeKlassieke Kunst-afbeeldingen toe aan de muren.

Denk voor een mooi meisje aan een muurschildering in een pastelroze tint, voeg een brede rand toe rond de bovenkant van de muur met AluminiumDibond-behangpapieren plak vervolgens een muurschildering op de muur die perfect bij het thema past. Een delicate bloemen of pastelkleurige pony geven punch en maken de gebieden speciaal.

Denk aan uw bestaande thema bij het selecteren van muuraccentenvoordat u

Denk aan de stijl van uw kamerbeslist welke items zoals Foto Op Wandcirkel uwilt gebruiken om uw muren te verfraaien. Is je slaapkamer of woonkamer ingericht in een modern of ultramodern thema, of wil je een meer ouderwetse look, zelfs leunend in de richting van het land? Deze mogelijke dingen maken een kans bij het selecteren van de ontwerpen of accenten die u zou gebruiken om een ​​muur te verfraaien.

Met een moderne of eigentijdse ruimte moet je vasthouden aan zaken als Posters Ingelijstdie vrij zijn van ingewikkelde details en strak zijn. Een abstract stuk of een enkele grote spiegel met een vierkante, driehoekige of ronde vorm passen heel goed bij dit soort decor. Voor mensen die houden van een uitnodigende, warme uitstraling, kan het kunstwerk wat gedetailleerder zijn. Prenten, wandtapijten en ingelijste kunstwerken hebben een iets meer landelijk thema, bestaande uit warme, rijke kleuren zoals roest, blauw, crème, goud en pompoen. Bevestig gewoon om overal mee te nemen met de algehele kleur van de kamer, zodat uw wanddecoratie een aanvulling vormt op of contrasteert met vloeren, meubels en andere accenten.

Denk na over de grootte van de kamer

Bent u van plan een ruime of kleine kamer in te richten? Grote kamers zien er geweldig uit als je muuraccenten hebt die zijn aangepast aan de grootte van de kamer. Grote wandtapijten, spiegels en andere kunstwerken kunnen van een muur het aantrekkingspunt van de kamer maken.

Gebruik wat fantasierijke denkwijzen Denk

nooit dat je je aan ingelijste spiegels en afbeeldingen hoeft te houden om een ​​muur mooier te maken! Sommige mensen verfraaien tegenwoordig zelfs een muurgedeelte met tegels. Als het gaat om je muren, stencils, denk dan aan verf, wandtapijten, muurschilderingen, spiegels, tegels, wandkandelaars en nog veel meer!

Published at: Recent Health Articleshttp://recenthealtharticles.org

Article Source

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *