Home » General Health » Beproefde ontwerp- en ontwikkelingsfactoren die de online conversies verbeteren Het

stimuleren van online verkeer en conversiepercentages is niet beperkt tot betaalde advertenties en socialemediamarketing. Het simpele feit hoe uw website eruitziet, speelt ook een belangrijke rol. Het Social Media Marketing Bureau zou eigenlijk bepaalde ontwerp- en ontwikkelingsprincipes moeten belichamen die rechtstreeks gericht zijn op het verbeteren van de conversieratio’s.

Hier zijn enkele van die principes die u in het ontwerp van uw site kunt opnemen om het aantal conversies te stimuleren:

Verminder het aantal keuzes
Wed-ontwikkelaars noemen dit de wet van Hick. Namen naar een prominente Britse psycholoog, stelt de wet van Hick dat een persoon snel en gemakkelijk een beslissing kan nemen als de beschikbare opties beperkt of beperkt zijn. Beschouw het op deze manier. Als je in de supermarkt bent, hoe moeilijk is het dan om het wasmiddelmerk te kiezen uit de tientallen die er verkrijgbaar zijn. Maar als er maar twee merken beschikbaar waren, zou uw beslissing snel en effectief zijn genomen. Daarom maakt Website Hosting Goedkoop het eenvoudig.

De wet van Hick werkt op een vergelijkbare manier in webdesign. Studies hebben aangetoond dat klanten minder snel op een link klikken of een product selecteren als er een aantal keuzes beschikbaar is. Maak uw site daarom niet vol met meerdere CTA’s of productpromoties.hier bij Magento Ontwikkeling Houdde zaken beperkt, zodat bezoekers gemakkelijk tot een besluit kunnen komen.

Scheid dingen door drie
Volgens wetenschappers verwerken mensen informatie in de drieën. Concreet onthouden we lijsten als er slechts 3 items in beschikbaar zijn. Als u een ervaren Magento Webshop Bouwen om het site-ontwerp voor uw Website Onderhoud Prijs te doen, hoort u iets dat de ‘regel van derden’ wordt genoemd. Dit betekent dat u het raster op de pagina visueel gescheiden moet houden in drie categorieën. De Onderhoud Website zorgt ervoor dat de drieën ook verticaal worden verdeeld.

Gebruik negatieve ruimte verstandig
Negatieve ruimte is slechts een technische term voor de witruimte die u soms op webpagina’s ziet. Het is niet zo nutteloos als het lijkt. U kunt de witte ruimte gebruiken om licht rond onderwerpen te creëren om de aandacht erop of eraf te trekken. Een beetje witruimte rond call-to-action-knoppen kan deze componenten bijvoorbeeld precies zo benadrukken als u dat wilt. De Webdesign Diensten kunnen ook bepaalde informatie, zoals privacybeleid, in de witte ruimte onderaan een pagina laten verpakken om te voorkomen dat gebruikers erdoor worden afgeleid.

Kies zorgvuldig
kleuren Kleur is een onderdeel van webdesign dat vaak over het hoofd wordt gezien en speelt een zeer belangrijke rol bij het behouden van sitebezoekers. Maar Magento 2 Webshop zorgt ervoor dat er goed voor wordt gezorgd. De schakeringen van de letters, achtergronden en componenten van uw website zijn belangrijk. Kleurcombinaties kunnen worden gebruikt om een ​​bepaalde sfeer of toon voor de website te creëren.

Om nog maar te zwijgen, het zeer mobielvriendelijk houden van uw website maakt deel uit van het ontwerpproces van Magento Webshop om de conversieratio te verhogen. Maar de meeste mensen weten dat al. Gebruik daarom de bovenstaande tips om het uiterlijk van uw site te verbeteren, zodat klanten eerder geneigd zijn er interactie mee te hebben.

Published at: Recent Health Articleshttp://recenthealtharticles.org

Article Source

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *