Home » General Health » Wat zijn de basisprincipes van breien die u kunt leren?

Het kan op de een of andere manier erg lastig zijn om te begrijpen hoe u in uw eentje kunt breien. Het internet is tegenwoordig een geweldige uitlaatklep voor inhoud in de vorm van blogs, foto’s, video’s en anders meer. De enige uitdaging is dat het moeilijk is om op de een of andere manier te weten waar je moet beginnen. U kunt uren verspillen met het zoeken naar brei-afbeeldingen, en dan kunt u er niet zomaar een vinden die niet over uw eigen hoofd gaat. Geloof me, ik heb het gedaan! Meer op maat gemaakte zoekopdrachten voor het maken van verschillende vormen van naaien en anderszins patronen zijn nuttig, maar veel ervan gebruiken nog steeds jargon dat moeilijk te ontcijferen is.

Begin met de basisprincipes om dit hele ding eenvoudiger te maken. Stap één is om op de een of andere manier een beetje te weten over de naalden en de draad zelf, dus je begint waarschijnlijk met een fatsoenlijk product en eindigt met een goed soort product. Er zijn drie verschillende algemene soorten verdere breinaalden, ronde, dubbele punt en anders enkele punt. Ze zijn meestal gemaakt van hard hout, zwaar metaal of anderszins plastic. Hiel Breien wordt meestal op de eerste plaats gedaan.

11.jpg

 Houten naalden zijn eigenlijk gemaakt van bamboe of anderszins hard hout. Bamboe is inderdaad sterk, lichter en eenvoudig om mee te werken. Het is een geweldige naald voor beginners, omdat steken minder snel vallen wanneer u bamboe gebruikt. Wanneer u echter kleine naalden gebruikt, zal kleine bamboe breken, waardoor de hardhouten naalden een veiligere optie zijn voor kleinere klussen. Je leert ook Omslag Breien.

Metalen naalden zijn meestal gemaakt van aluminium en zijn het gemakkelijkst te vinden. Ze zijn dikker dan bamboe, en hoewel het op de een of andere manier erg moeilijk is om ze te kraken, kun je ze uitrekken. Steken glijden iets meer over de aluminium naalden in plaats van andere, maar het gebruik van het supergladde garen kan op de een of andere manier moeilijk zijn. Over het algemeen zijn aluminium naalden echt een slimme keuze als u daadwerkelijk korte naalden moet gebruiken. U moet altijd Breipakket hebben.

Plastic naalden zijn stevig, soepel en snel. Normaal gesproken zijn grotere naalden van acryl om de kosten en het gewicht te minimaliseren, maar vaak is het moeilijker om kleine plastic naalden te lokaliseren. Steken glijden weg op deze specifieke naalden, dus ze worden nu meestal met enkele punten geleverd, zodat u uw werk niet mist. Haakpakket Deken is eigenlijk heel goed.

Er zijn momenteel met name honderden verschillende soorten garen verkrijgbaar, maar de meest gebruikte is acryl, kasjmier, alpaca, acryl.

Wol is erg dik, waterdicht en verder warm. Het is beter geschikt voor truien om andere kleding te dragen, omdat het ook kan jeuken. Het is gemakkelijk in de omgang en verder erg vergevingsgezind, een perfecte optie voor beginners. Lana Grossa Cool Wool is uitstekend.

Kasjmier is al een stuk zachter dan de wol en is erg warm. Het is het beste voor sjaals, kasjmiertruien, petten of zelfs alleen sokken. Het kan echter erg duur zijn. Het slimste is om te kiezen voor cashmere-mengsels, zodat ze goedkoper zijn. Lang Yarns Jawoll is ook een goede optie.

Alpaca is warmer dan die van wol, maar niet echt waterdicht. Het maakt perfecte pantoffels, handschoenen, enkelsokken en petten, maar het is iets te omvangrijk voor truien.

Published at: Recent Health Articleshttp://recenthealtharticles.org

Article Source

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *