Home » General Health » Varför jämför WordPress bäst med andra bloggplattformar?

För nya eller professionella bloggare som just har börjat inom detta område, vilken bloggplattform de måste välja är ett av de mest utmanande besluten de behöver fatta. Generellt har bloggare några huvudalternativ att välja mellan, så kallade Tumblr, WordPress eller Blogger.

Men om det handlar om att skapa en professionell blogg, är avancerat alternativ säkert plattformen för WordPress med attraktiv wordpress webbdesign. Inte som alla andra plattformar, det finns flera saker som kan göras med hjälp av WordPress-bloggen.

Den största fördelen med en WordPress-blogg jämfört med andra plattformar är att de inte har några begränsningar. En prisvärd bloggplattform kan se ut som ett bästa alternativ för bloggare som just har börjat sin karriär inom bloggning, men så småningom är WordPress säkert det bästa alternativet och du måste tänka på bästa wordpress utveckling.

Varför välja WordPress över BlogSpot?

  • Hantera din blogg.

Det är en viktig anledning till att en WordPress-blogg är det utmärkta valet. Som Google är bloggarens ägare, och det betyder att de enkelt kan ta bort ett konto utan att ge användaren någon form av varning. Den anpassade domänfunktionen används dock, men det är fortfarande möjligt att en Blogger-webbplats kan rapporteras och flaggas som skräppost. Även Google kan ta bort en blogg. Denna fråga har ställts av flera bloggare och kan ignoreras genom att byta till en wordpress stockholm.

  • SEO

Webbplatstrafik är mycket viktigt för varje bloggare, det spelar ingen roll att deras webbplats är värd eller inte. Å andra sidan är SEO optimering av en blogg för kända sökmotorer och för att få tillräckligt med trafik från de berömda sökmotorerna. Vissa alternativ för sökmotoroptimering tillhandahålls av WordPress och begränsar inte användarna till specifika inställningar.

  • Support och plugins

Det fantastiska med WordPress är att det har fantastiska funktioner som plugins och en bra supportgemenskap. På vissa andra plattformar bör en sådan typ av funktioner läggas till och bloggare behöver normalt ändra tema för att visa associerade inlägg. Med hjälp av WordPress blir saker mycket enklare eftersom det finns några enkla plugins tillgängliga för det hela som kan krävas. Något kan vinnas genom att använda användbara plugins tillgängliga på WordPress såväl som anpassad kod kan fås från WordPress-supportforumet.

  • Rykte

När man tänker på plattformarnas rykte, ses inte Blogger som en pålitlig bloggplattform av de flesta. Bortsett från sanningen att det är helt gratis, används det till och med av många människor för anslutna målsidor, dålig praxis för SEO samt skräppost. Alternativt, när du tittar på WordPress-bloggar, mäts de nya eller professionella bloggarna ganska seriöst med avseende på sin blogg eftersom de betalade för respektive tjänst.

  • Mallar och tema

Utan tvekan tillhandahålls vissa mallar av Blogger. WordPress tillhandahåller dock ungefär obegränsat antal premium- och gratisteman från WordPressens kommersiella karaktär.

Published at: Recent Health Articleshttp://recenthealtharticles.org

Article Source

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *