Home » General Health » Kwaliteiten die elke tuinman zou moeten hebben

Nadat enkele mythen al zijn uitgebannen, is het tijd om verder te gaan met de kwaliteiten die elke tuinman in zijn tuin moet hebben of uiteindelijk zal ontwikkelen. Het zijn lades, maar je moet ze van tijd tot tijd voor jezelf herhalen.

Weten over hen is een belangrijke stap om uw rollen op u te nemen en te genieten. Je moet ervan uitgaan dat tuinieren een baan voor het leven is. Het stopt nooit. En je moet het nemen zoals het is om onderweg plezier te kunnen hebben. De harde realiteit is dat de tuin sommige jaren ongelooflijk zal zijn, andere moet je geduld hebben …

Of je nu een tuinman hebt of niet die voor de meer routineklussen zorgt, je moet er zijn. Het is niet moeilijk te begrijpen waarom dingen zo werken, maar als je kunt proberen de grenzen te verleggen, altijd met kennis en geduld. De natuur groeit. Het is niet gemaakt met bakstenen en gips, vandaar zijn uitbundigheid en schoonheid.

3.jpg

De 4 kwaliteiten van een tuinman

# 1 geduld

Een goed ontworpen tuin, dat wil zeggen, goed gebruikt, verdeeld en met een selectie van planten op basis van de plaats, zal zijn hoogtepunt bereiken na jaren van aanplant.

Als je geluk hebt en je kunt vanaf dag 1 een tuin aanleggen en alles planten, duurt het tussen de 3-5 jaar voordat het wordt waar je van droomde.

Jonge planten planten is een weddenschap voor de toekomst; het planten van grote planten vormt zelfs voor de meest bekwameeen risico Hovenier. Daarom zijn geduld, tijd en doorzettingsvermogen een meerwaarde.

# 2 Doorzettingsvermogen

Wees bereid om van tijd tot tijd een slog te krijgen. In veel gevallen zul je veel meer dan jijzelf tegen ongedierte en insecten moeten vechten. U moet duidelijk zijn over uw doel, weet dat wat niet gebeurt, gedeeltelijk is omdat u er niet bent geweest om uw tijd te besteden.

# 3 Observeren

Observeer alles. Kijk om je heen om te zien dat het groeit in het veld, in de goten, in de tuin van de buren. Zoek voortdurend naar nieuwe ideeën en onderzoek naar oplossingen die het leven voor u gemakkelijker maken en de taken die u in uw tuin moet ontwikkelen. Om je huis mooi te maken, heb je ook een goede keukenmonteur nodig die helpt bij het inrichten van de keuken van je huis.

Misschien ken je de term Slow City of Slow Food al. Nou, langzaam tuinieren bestaat ook.

Over het algemeen ligt de filosofie van deze langzame beweging erin de controle over de tijd te nemen en een balans te vinden tussen de technologieën waarmee u meer tijd kunt besparen. En de tijden om te genieten van de belangrijkste dingen in het leven, dingen die alledaags kunnen zijn, zoals een wandeling maken of een maaltijd met vrienden, of meer tijd doorbrengen met je kinderen. Hier lees ik vooral de krant of ga ik zonnebaden.

# 4 Leer en deel

 

altijd! Het is de beste manier om nieuwe ideeën voor je tuin op te doen, zaden te krijgen (zolang je de jouwe geeft), bollen en stekken te krijgen, om voor ALLES hun trucjes te leren. Om meer en beter te cultiveren, om uw tuin tot een ster te maken.

Published at: Recent Health Articleshttp://recenthealtharticles.org

Article Source

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *